Nykyaikainen ilmanvaihto ja lämmitysratkaisun valinta

Kirjoittaja Søren Christensen 14. helmikuuta 2018

Nykyaikaiset asunnot ovat niin hyvin eristettyjä, että ne tarvitsevat tasapainotetun ilmanvaihdon. Lämmitysratkaisun valinta on tehtävä huolellisesti.

Lue lisää

Pääaiheet: Ilmanvaihto, Lämmityksen ohjaus

Onko taloni mahdollista muuttaa passiivitaloksi?

Kirjoittaja Urban Stenlund 27. joulukuuta 2017

Tasapainotettu ilmanvaihto lämmöntalteenotolla on keskeisessä roolissa passiivitalossa. Muut tarvittavat toimenpiteet riippuvat talon lähtötilanteesta.

Lue lisää

Pääaiheet: Ilmanvaihto

Miten saan selville, onko asunnossani radonia?

Kirjoittaja Urban Stenlund 6. joulukuuta 2017

Radonsäteily on monen asunnonomistajan pelkona. Turvallisinta on mitata sisäilman radonpitoisuus ja ryhtyä tulosten perusteella tarvittaviin toimenpiteisiin. Toimiva, tasapainotettu ilmanvaihto on torjuntatoimissa tärkeässä roolissa.

Lue lisää

Pääaiheet: Ilmanvaihto

Ilmanvaihto kellariremontin yhteydessä

Kirjoittaja Eivind Ernstsen 15. marraskuuta 2017

Naapurustossani on yhä yleisempää remontoida kellarineliöistä lisätilaa asuntoon. Tällaisen projektin haasteena ovat rajalliset tilat sekä ulkopuolelta tuleva kosteus. Tällaisissa olosuhteissa ei mikään sisustus kestä kovin pitkää aikaa. Ratkaisu tähän on tasapainotettu ilmanvaihto.

Lue lisää

Pääaiheet: Ilmanvaihto

Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla vanhaan taloon

Kirjoittaja Eivind Ernstsen 25. lokakuuta 2017

Taloni on vuosien remonttien myötä lähes kokonaan uusittu. Ilmanvaihdosta huolehti kuitenkin pitkään vain muutama seinässä oleva venttiili, kunnes hoksasin, että tasapainotettu ilmanvaihto on mahdollista asentaa yksittäisiin huoneisiin.

Lue lisää

Pääaiheet: Ilmanvaihto

Raitista ilmaa makuuhuoneeseen

Kirjoittaja Eivind Ernstsen 4. lokakuuta 2017

Jos makuuhuoneen ikkuna on kadun puolella, voi helposti joutua valitsemaan liian korkean lämpötilan ja häiritsevän katumelun välillä.

Lue lisää

Pääaiheet: Ilmanvaihto

Eroon kosteudesta yksittäisessä huoneessa

Kirjoittaja Eivind Ernstsen 13. syyskuuta 2017

Ylimääräinen kosteus huoneessa johtuu seisovasta ilmasta, joka taas usein on seurausta puutteellisesta ilmanvaihdosta. Kun ilma saadaan liikkeelle, paljon on jo pelastettu.

Lue lisää

Pääaiheet: Ilmanvaihto

Lämmitysblogi

Hyvä sisäilmasto ja ympäristöystävälliset lämmitysratkaisut ovat asioita, joita useimmat toivovat saavansa. Olet kenties silti epävarma siitä, millaisia mahdollisuuksia on saatavilla. Mikä toimii parhaiten pitkällä tähtäimellä juuri sinun asunnossasi? Ja millaisia vaikutuksia lämmitysjärjestelmän valinnan on taloudelle? Lämmitysblogissa intomielinen joukkomme kirjoittaa teemoista, jotka varmasti auttavat sinua valitsemaan juuri oikean lämmitysratkaisun.

Käy osoitteessa glendimplex.fi › 

Viimeisin kirjoitus

Hae tästä blogista