Näin löydät oikean toimittajan lämmitysjärjestelmällesi

Kirjoittaja Espen Schønningsen 20. helmikuuta 2019

Parasta kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmitysjärjestelmätoimittajaa voi olla vaikea valita. Valitsemasi toimittajan tulisi täyttää ainakin tässä mainitut kriteerit.

Lue lisää

Pääaiheet: sähkölämmitin, Lämmityksen ohjaus

Kokemuksia älykkäästä lämmityksen ohjauksesta

Kirjoittaja Ingvar Sørlien 28. marraskuuta 2018

Lähes kahden vuoden kokemuksella nykyaikaisesta lämmitysratkaisusta, voimme sanoa, että näin saamme parhaan mukavuuden niin olohuoneessa, keittiössä kuin makuuhuoneessakin.

Lue lisää

Pääaiheet: Lämmityksen ohjaus

Uusi asunto: Tarkista nämä asiat lämmitysratkaisun osalta

Kirjoittaja Arne Hoseth 25. huhtikuuta 2018

Kun muutat uuteen asuntoon, olet varmasti tarkistanut keittiön ja kylpyhuoneen kaikki yksityiskohdat huolella etukäteen. Et jätä olohuoneen lattiaakaan sattuman varaan, mutta miten on lämmityksen laita?

Lue lisää

Pääaiheet: Lämmityksen ohjaus

Nykyaikainen ilmanvaihto ja lämmitysratkaisun valinta

Kirjoittaja Søren Christensen 14. helmikuuta 2018

Nykyaikaiset asunnot ovat niin hyvin eristettyjä, että ne tarvitsevat tasapainotetun ilmanvaihdon. Lämmitysratkaisun valinta on tehtävä huolellisesti.

Lue lisää

Pääaiheet: Ilmanvaihto, Lämmityksen ohjaus

Lämmitysblogi

Hyvä sisäilmasto ja ympäristöystävälliset lämmitysratkaisut ovat asioita, joita useimmat toivovat saavansa. Olet kenties silti epävarma siitä, millaisia mahdollisuuksia on saatavilla. Mikä toimii parhaiten pitkällä tähtäimellä juuri sinun asunnossasi? Ja millaisia vaikutuksia lämmitysjärjestelmän valinnan on taloudelle? Lämmitysblogissa intomielinen joukkomme kirjoittaa teemoista, jotka varmasti auttavat sinua valitsemaan juuri oikean lämmitysratkaisun.

Käy osoitteessa glendimplex.fi › 

Viimeisin kirjoitus

Hae tästä blogista