Näin löydät oikean toimittajan lämmitysjärjestelmällesi

Kirjoittaja Espen Schønningsen 20. helmikuuta 2019

Parasta kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmitysjärjestelmätoimittajaa voi olla vaikea valita. Valitsemasi toimittajan tulisi täyttää ainakin tässä mainitut kriteerit.

Lue lisää

Pääaiheet: sähkölämmitin, Lämmityksen ohjaus

Eurooppalaiset vaatimukset

Kirjoittaja Søren Christensen 18. lokakuuta 2018

Sähkölämmittimissä on käytettävä edistyneitä lämmönohjausratkaisuja, jotta ne vastaisivat uuden Ecodesign-direktiivi energiatehokkuutta koskeviin vaatimuksiin. Tärkeintä on ottaa selvää, milloin uusien laitteiden hankkiminen on tarpeen.

Lue lisää

Pääaiheet: sähkölämmitin, Lämmönohjaus

Tämän takia voivat sähkölämmittimet olla järkevä valinta

Kirjoittaja Espen Schønningsen 8. elokuuta 2018

Oikean lämmitysratkaisun valinnassa on kyse energiataloudellisuudesta, tehokkuudesta ja joustavuudesta. Ehkä myös jonkin verran sisustusyksityiskohdista? Tässä joukko sähkölämmittimien valintaa tukevia väitteitä.

Lue lisää

Pääaiheet: sähkölämmitin, Lämmitysratkaisut

Milloin valitsen lattialämmityksen ja milloin sähkölämmittimet?

Kirjoittaja Bjørn Sverre Ingstad 28. maaliskuuta 2018

Lämpöä seinistä vai lattiasta? Hyvin suunniteltu lämmitysratkaisu tuo mukanaan paljon etuja, niin mukavuuden kuin taloudenkin kannalta.

Lue lisää

Pääaiheet: sähkölämmitin, Lämmitysratkaisut

Sähkölämmittimet eivät aina ole paras lämmitysratkaisu

Kirjoittaja Espen Schønningsen 14. maaliskuuta 2018

Sähkölämmitin on ehdottomasti helpoin lämmitysratkaisu. Asennat vain lämmittimen paikalleen ja kytket virran, niin kaikki on valmista. Joskus sähkölämmitin ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto. Pahimmassa tapauksessa se voi olla hyödytön.

Lue lisää

Pääaiheet: sähkölämmitin

Miten lattialämmityksen ja sähkölämmittimien yhdistelmä toimii parhaiten?

Kirjoittaja Espen Schønningsen 3. tammikuuta 2018

Sähkölämmittimien ja lattialämmityksen yhdistelmä tarjoaa mukavuutta, mutta ratkaisu voi osoittautua toivottua huonommaksi ja kalliimmaksi ilman lämmityksen ohjausta.

Lue lisää

Pääaiheet: sähkölämmitin

Lämmitysblogi

Hyvä sisäilmasto ja ympäristöystävälliset lämmitysratkaisut ovat asioita, joita useimmat toivovat saavansa. Olet kenties silti epävarma siitä, millaisia mahdollisuuksia on saatavilla. Mikä toimii parhaiten pitkällä tähtäimellä juuri sinun asunnossasi? Ja millaisia vaikutuksia lämmitysjärjestelmän valinnan on taloudelle? Lämmitysblogissa intomielinen joukkomme kirjoittaa teemoista, jotka varmasti auttavat sinua valitsemaan juuri oikean lämmitysratkaisun.

Käy osoitteessa glendimplex.fi › 

Viimeisin kirjoitus

Hae tästä blogista